fbpx
 

Kako da uštedite novacPOSTIGNITE MAKSIMALNE PERFORMANSE

Kao i svaki deo vozila, da bi duže trajao i bio u potpunosti funkcionalan u radu, tako je i turbokompresor neophodno redovno održavati i voditi računa o ispravnosti svakog njegovog dela vršeći servis turbine. Na taj način ne samo da produžavamo vek njegovog trajanja već i poboljšavamo performanse motora, smanjujemo sveukupnu potrošnju goriva, kao i emisiju izduvnih gasova.

Dodatno, smanjujemo i mogućnost velikih troškova popravke delova koji se neminovno oštećuju usled neadekvatnog rukovanja i neredovnih servisa. Šta je sve potrebno činiti i na koji način voditi računa o turbini vašeg vozila kako bi uvek radila maksimalnim kapacitetom i kvalitetom, pročitajte u daljem tekstu.

Smanjite mogućnost nastanka kvaraREDOVNI SERVISI

Prvo i osnovno pravilo koje je neophodno da uvedete kao preventivnu i značajnu meru održavanja svog vozila sa turbokompresorom je obavezan i redovan servis turbine. Kako bi vaše vozilo, a sa njim i svi delovi u njemu bili ispravni, potrebno je voziti ga u pouzdan turbo servis i onda kada mu naizgled ništa ne fali. Preporuka je da to činite bar jednom godišnje, a usled povećanja učestalosti vožnje i češće. Tokom tih redovnih servisa turbina radi se, u zavisnosti od specifikacija proizvođača vozila, redovna zamena ulja, kao i filtera za ulja i filtera za vazduh. Takođe se proverava i ispravnost usisnog sistema turbokompresora, i on se tom prilikom čisti.

Gorivo kao značajna preventivaKVALITET GORIVA

Koristeći gorivo lošijeg kvaliteta naizgled se čini da vam ostaje više novca u džepu i da na taj način značajno štedite. Međutim, na duže staze se ispostavlja da zapravo gubite mnogo više novca jer češće dolazi do problema u procesu sagorevanja goriva koji sa sobom povlače dalje dodatna oštećenja određenih delova turbine u vozilu i neophodnost troškova popravke. Kako biste izbegli te troškove, potrebno je da koristite gorivo po preporuci proizvođača vozila. Ukoliko niste sigurni koje gorivo je najbolje za vaše vozilo, možete se raspitati kod svog majstora u turbo servisu.

DOBRODOŠLI U SVET TURBINA

Kvalitetan i siguran turbo servis po meri vašeg vozila i usluga kakvu zaslužujete. Dobrodošli u Turbo servis Božec.

Delovi kao značajna preventivaKVALITET DELOVA

Kvalitet delova vašeg turbokompresora i njihova zamena tokom servisa turbine takođe u velikoj meri može odrediti vek trajanja turbine, ali i kvalitet njenih performansi. Iskustvo je pokazalo da se originalni i kvalitetni zamenski delovi propisani i odobreni po specifikaciji proizvođača vozila ređe kvare i oštećuju u odnosu na one lošijeg kvaliteta. Zato je preporuka da koristite upravo ove delove kako biste svom vozilu obezbedili maksimalne uslove za neometan i dugotrajan rad.

Redovni servisiSTRUČNA RUKA MAJSTORA

Kako je za popravku turbokompresora potrebno specifično znanje majstora koji izvodi radove, od velikog je značaja da pronađete onog koji svoj posao obavlja kvalitetno i savesno. Poverenje koje mu poklonite mora biti opravdano radom, kao i garancijom tog rada. U Turbo servisu Božec vam pružamo upravo ono što vam je potrebno. Svi naši majstori imaju neophodna i veoma opširna znanja u oblasti servisa turbina koja konstantno nadograđuju, te su spremni da savladaju i efikasno reše svaki nastali problem, ali i sprovedu i upute vas u sve preventivne mere koje zajedno možete preduzeti, a koje će omogućiti duži i kvalitetniji rad turbine vašeg vozila.
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2022/12/turbo-servis-garancija.jpeg

GARANCIJA KVALITETA

Kako bismo vas rešili brige na duže staze i uverili u kvalitet koji nudimo, dajemo vam garanciju od čak 12 meseci na sve usluge urađene u našem turbo servisu. O zadovoljstvu naših klijenata govori i činjenica da nam mnogi od njih poklanjaju poverenje već dugi niz godina.

Naš cilj je uspešno i efikasno rešen problem uz kompletno zadovoljstvo naših mušterija i njihova sigurnost u vožnji. Izlazimo u susret svim specifičnim zahtevima i tražimo najbolja rešenja kako bismo postigli uspešnu saradnju. U neka iskustva zadovoljnih klijenata se možete i sami uveriti.

Turbo servis BožecNAJBOLJE REŠENJE

Bilo da vam je potreban savet ili servis turbine, remont turbine, mašinska obrada motora ili obrada glave motora, možete nas posetiti dobiti sve što vam je potrebno na jednom mestu. Ukoliko želite da zakažete turbo servis ili postavite pitanje možete nas pozvati telefonom na 060/546 1009, pisati nam na office@turboservisbozec.rs ili nas posetiti na adresi Bulevar oslobodilaca Čačka, br. 100 u Čačku.