fbpx
 

Zašto izabrati nas

6 RAZLOGA ZAŠTO SMO VAŠ NAJBOLJI IZBOR

U regionu postoji veliki broj turbo servisa koji rade popravku, remont i zamenu turbokompresora. Kako među njima odabrati pravi – onaj koji će odgovoriti na sve vaše potrebe, pružiti vam fantastičan odnos cene i kvaliteta i osvojiti vaše poverenje na duže staze? Saznajte zašto je Turbo servis Božec najbolje rešenje za sve vaše probleme sa turbokompresorom, ali i drugim delovima vašeg vozila.
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2023/03/turbo-servis-bozec-zasto-izabrati-nas.jpg

1. KVALITET BEZ PREMCA

Turbo servis Božec prati novine na tržištu i uvek je u toku sa promenama koje nastaju na polju rada sa turbokompresorima. Koristimo najkvalitetnije delove i opremu za rad u servisu. Posedujemo najsavremenije mašine za obradu blokova, radilica, glava i gnezda ležaja, kao i kompletnu opremu za turbo servis i popravku turbokompresora. Konstantno unapređujemo svoja znanja i veštine koje nam omogućavaju da svojim mušterijama pružimo neprikosnovenu uslugu i sigurnost kvaliteta.

2. TRANSPARENTNO POSLOVANJE

Želimo da otklonimo svaku potencijalnu nedoumicu i opravdamo vaše poverenje. Iz tog razloga, u našem turbo servisu ništa se ne radi „iza paravana“. Sve što vas zanima možete da pitate, ali i da vidite. Pozvani ste da budete prisutni prilikom defektaže turbokompresora i odmah na licu mesta dobijete informacije o uzrocima nastanka kvara, kao i potrebnim sanacijama nastalog problema.
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2023/03/turbo-servis-bozec-kvalitet.jpg
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2023/03/turbo-servis-koji-pruza-vise.jpg

TURBO SERVIS KOJI PRUŽA VIŠE

Posetite nas i na licu mesta otkrijte zašto smo najbolje rešenje za sve eventualne probleme vašeg vozila. Bilo da imate pitanje, želite da zakažete turbo servis ili dobijete potrebnu informaciju, tu smo za vas. Možete nas pozvati telefonom na 060/546 1009, pisati nam na office@turboservisbozec.rs ili nas posetiti na adresi Bulevar oslobodilaca Čačka, br. 100 u Čačku.

3. STRUČNI I EKSPEDITIVNI RADNICI

Svesni da kvalitet rada u najvećoj meri zavisi od adekvatnih znanja i veština naših radnika, mnogo pažnje i truda ulažemo u njihovu obuku. Svi naši radnici pored neophodnih teorijskih znanja u oblasti rada imaju i značajne praktične veštine koje im pomažu da posao obave što bolje i u što kraćem vremenskom roku, ali i da kasnije lakše nadograđuju postojeća znanja.
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2023/03/turbo-servis-bozec-strucni-radnici.jpg
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2023/03/turbo-servis-bozec-sve-na-jednom-mestu.jpg

4. SVE NA JEDNOM MESTU

Imate problem sa vozilom, ali niste sigurni šta je u pitanju? U Turbo servisu Božec sve vaše dileme će biti rešene. Bilo da je problem u turbokompresoru, ili nekom drugom delu imaćete mogućnost da nakon dijagnostike saznate koji problemi postoje, zašto je do njih došlo i šta je potrebno da se uradi kako bi se oni otklonili. Zbog velikog broja obučenih majstora koji rade u našem turbo servisu, omogućavamo vam kompletnu uslugu popravke svih nastalih kvarova na jednom mestu.

ZADOVOLJSTVO NAŠIH KLIJENATA

Rešili su mi problem sa turbinom za sat vremena,nema zavlačenja... Ispred mene su otvorili turbinu pokazali kako je zaprljana, očistili zatim stavili na mašinu da je našteluju... Auto ide kao raketa. Sve pohvale od mene...
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2021/10/img-client-1.jpg
Predrag Maksimović
Vlasnik Mercedesa C-klase
Prisustvovao sam celokupnom procesu zamene turbine, čak su mi i pokazali koji delovi turbine su oštećeni. Zamenili su delove turbine, očistili je i namontirali nazad. Oduševljen sam uslugom i profesionalnošću majstora u servisu jer je problem rešen u roku od samo nekoliko sati.
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2021/10/img-client-2.jpg
Sreten Žujović
Vlasnik Fiat Stila
Turbina demontirana, zatim kompletno remontovana i opet montirana za kratko vreme, uz veliko gostoprimstvo, garanciju na servis i važne savete vlasnika servisa šta je sve još potrebno popraviti na autu kako se turbina ne bi ponovo pokvarila. Sjajna ekipa i vrhunski turbo majstori!
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2021/10/img-client-3.jpg
Nikola Drča
Vlasnik Audija A3
Najsavremenija mašinska oprema

Uz najsavremeniju opremu i vrhunski obučene profesionalce vaš auto je siguran u našim rukama.

Garancija na sve usluge

Ne samo da izlazimo u susret svim vašim zahtevima, već vam i garantujemo kvalitet svih naših usluga.

Organizujemo dostavu delova

Čak i ako ne možete da dođete lično u naš servis, zahvaljujući razvijenoj mreži transporta, možemo vam poslati delove poštom.

Sve na jednom mestu

Zbog vrhunski obučenih majstora i vrlo precizne dijagnostike, kod nas možete otkloniti sve vrste kvarova.

Brzina i efikasnost

Zbog iskustva i stručnosti našeg tima, celokupan turbo servis radimo za svega par sati, nakon čega je vaš auto spreman za vožnju.

https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2023/03/turbo-servis-bozec-team-2.jpg

5. UVEK U SLUŽBI SVOJIH KLIJENATA

Veoma nam je važno zadovoljstvo naših klijenata i zato uvek brinemo o njima, uvažavajući njihova mišljenja, želje i potrebe. Izlazimo u susret specifičnim zahtevima i tražimo najbolja rešenja kako bismo postigli uspešnu saradnju. Kod nas ste uvek dobrodošli, za svako pitanje, svaku nedoumicu, svaki problem koji imate sa vašim vozilom.

6. GARANCIJA NA SVE NAŠE USLUGE

Svoj posao shvatamo ozbiljno i radimo ga predano, obraćajući pažnju i na najsitnije detalje. Cilj nam je da svaka naša mušterija bude zadovoljna završenim poslom, sigurna da je problem rešen na pravi način. Kako bismo vam osigurali bezbrižan period nakon turbo servisa vašeg vozila, ali i uverili vas u kvalitet našeg rada, na svaku našu uslugu dajemo garanciju od čak 12 meseci.
https://turboservisbozec.rs/wp-content/uploads/2023/03/turbo-servis-garancija.jpg