fbpx
 

Utisci klijenata

Božec je turbo servis koji trajno rešava problem!

5
Vozim Opel Vectru 2.0, 2003. godište. Nekoliko godina unazad sam imao problem sa turbinom i promenio sam nekolicinu turbo servisa dok nisam stigao do Turbo servisa Božec, kojeg mi je preporučio dobar prijatelj. Do tada, sve popravke koje su rađene na turbini mog automobila su se pokazale privremene jer se problem ponovo javljao nakon samo nekoliko meseci, a nekad čak i nekoliko nedelja. Od kad sam auto prvi put odvezao u Turbo servis Božec, više nemam tih briga. Automobil ide kao podmazan i sa njim više nemam problema. O ljubaznosti i preduzimljivosti momaka koji tamo rade imam samo reči hvale. Zato svima toplo preporučujem ovaj turbo servis jer iz svog iskustva tvrdim da je ovo jedan od retkih servisa gde ćete sigurno dobiti ono što od jednog turbo servisa i očekujete, a to je rešen problem i kvalitetan remont turbine.
Božec je turbo servis koji trajno rešava problem!
Milan Đorđević, Beograd
2003 Opel Vectra 2.0

Od preporuke do trajne saradnje!

5
Ne razumem se mnogo u vrste i tipove automobila, motora i sl. Kada sam kupovala svoj automobil, a kupovala sam polovni, nisam obraćala pažnju na to da li ima turbo ili neki drugi motor. Tek kada je došlo do problema sa turbinom, iz lokalnog servisa su mi rekli da je potrebno uraditi remont turbine, jer motor nije imao dovoljno snage. Uputili su me na Turbo servis Božec i na tome sam im zahvalna jer su mi oni rešili sve probleme sa autom. Pošto auto nije bio u voznom stanju, turbinu smo demontirali u servisu gde inače radim održavanje i poslali je poštom u Turbo servis Božec. Nakon prijema pošiljke i dijagnostike, obavestili su me iz Božeca šta je problem i kroz dva dana moj majstor je dobio popravljenu turbinu poštom nazad. Maksimalno su mi uštedeli vreme, jer nisam morala da organizujem šlepanje pokvarenog automobila do njihovog servisa.
Od preporuke do trajne saradnje!
Marijana Lazić, Čačak
2002 Ford Mondeo

Za Božec sam čuo da su najbolji u svom poslu!

5
Volim brzu vožnju i od kad sam položio vozački isključivo vozim automobile sa turbo motorom. Iz tog razloga mi je bilo jako značajno da pronađem turbo servis koji će na pravi način rešavati sve moguće probleme koji se vremenom javljaju u vezi turbokompresora. Turbo servisu Božec sam poklonio svoje poverenje jer sam sa više strana čuo da su najbolji u svom poslu. I zaista su se tako i pokazali! Svaki kvar sa kojim sam do sada došao kod njih, otklonili su brzo i efikasno. Kod njih mi se sviđa i ta otvorenost koju imaju sa svojim mušterijama. Nakon dijagnostike vozila (kojoj inače možete prisustvovati) momci iz turbo servisa vam jasno i precizno saopštavaju gde postoji problem, zašto je do njega došlo i šta treba da se uradi da se on otkloni. Sviđa mi se i što sve kvarove koji se pojave na vozilu, takođe kod njih mogu rešiti, što mi omogućava da sve što je potrebno sredim na jednom mestu. Oni su definitivno moj number 1 turbo servis u koji se uvek rado vraćam!
Za Božec sam čuo da su najbolji u svom poslu!
Jovan Bogdanović, Beograd
2007 Mercedes B Klasa

Moj veliki problem rešen je za samo nekoliko sati!

5
Nekom prilikom na auto-putu primetio sam neprijatan pišteći zvuk koji se čuje iz prednjeg dela mog automobila, a koji je uz ubrzavanje vozila bio sve glasniji. Pomislio sam da ima veze sa motorom, ali nisam bio siguran. Kako vozim automobil sa turbo motorom, odvezao sam ga u Turbo servis Božec, na dijagnostiku. Utvrđeno je da je kvar nastao u turbokompresoru. Razna iskustva sam čuo o drugim turbo servisima i bio sam skeptičan u početku. Međutim, potpuno su me iznenadili u Božecu. Prisustvovao sam celokupnom procesu zamene turbine, čak su mi i pokazali koji delovi turbine su oštećeni. Zamenili su delove turbine, očistili je i namontirali nazad. Oduševljen sam uslugom i profesionalnošću majstora u servisu jer je problem rešen u roku od samo nekoliko sati. Sigurno ću se i narednog puta vratiti kod njih ako budem opet imao problema sa autom. Od srca ih preporučujem prijateljima!
Moj veliki problem rešen je za samo nekoliko sati!
Sreten Žujović, Čačak
2005 Fiat Stilo

Sjajna ekipa i vrhunski turbo majstori!

5
Ubrzo nakon kupovine polovnog automobila, primetio problem sa turbinom koja je odlazila u safe mode nakon odredjenog broja obrtaja. Od svojih mehaničara dobio preporuku za odlazak u Čačak, u Turbo Servis Božec. Turbina demontirana, zatim kompletno remontovana i opet montirana za kratko vreme, uz veliko gostoprimstvo, garanciju na servis i važne savete vlasnika servisa šta je sve još potrebno popraviti na autu kako se turbina ne bi ponovo pokvarila. Sjajna ekipa i vrhunski turbo majstori!
Sjajna ekipa i vrhunski turbo majstori!
Nikola Drča, Beograd
Audi

Problem rešen za svega sat vremena!

5
Rešili su mi problem sa turbinom za sat vremena,nema zavlačenja...ispred mene su otvorili turbinu pokazali kako je zaprljana...očistili zatim stavili na mašinu da je našteluju...auto ide kao raketa. sve pohvale od mene...
Problem rešen za svega sat vremena!
Predrag Maksimovic