fbpx
 

Danas je sve online, pa i turbo servis

22. novembar 2017.by Turbo Servis Božec0

U današnje vreme, svima nam najviše nedostaje vremena i novca. Najidealnija situacija pri nekoj kupovini je kad možemo da uštedimo po malo od oba. Međutim, to nije uvek izvodljivo tako da moramo da biramo šta nam je u tom trenutku lakše da potrošimo. Kada je reč o popravkama automobila, prva pomisao je da to mnogo košta i da oduzima puno vremena, tj. da teško može da se nađe nešto jeftino, a kvalitetno, odnosno da se uradi brzo, a da ne bude površno.

Online kupovina štedi ubedljivo najviše vremena i po poslednjim istraživanjima o navikama kupaca, sve veći broj ljudi traži da neki svoj problem reši „iz fotelje“. Samo poslovanja koja to prepoznaju i ponude kupcima, imaju perspektivu opstanka na tržištu. Pošto je Turbo servis Božec uvek išao u korak sa svojim mušterijama, dali smo sve od sebe da svoju uslugu remonta turbine prebacimo što više online, kako bismo omogućili maksimalnu uštedu vremena.

Online zakazivanje turbo servisa

Kod nas možete zakazati termin turbo servisa online. Tako izbegavate duga čekanja i gubljenje vremena, a možete isplanirati i druge obaveze toga dana kada zakažete servis. Osim toga, zakazivanje možete obaviti gde god da se nalazite, 24 sata, sedam dana u nedelji. Na osnovu podataka koje nam ostavite možemo vrlo precizno da vam odredimo trajanje samog servisa. Celokupan turbo servis u Božecu radi se za manje od dva sata. U svakom slučaju biste dobili procenu vremena koje je potrebno utrošiti da bi se vaš auto adekvatno popravio.

Online komunikacija direktno sa majstorima

Ako ste uočili neki od znakova koji ukazuju na to da je turbina pri kraju, možete popuniti kontakt formu na našem sajtu, možete nam poslati mejl, poruku na Facebook-u ili fotografiju na Viber i u vrlo kratkom roku ćete dobiti odgovor u vidu kratke analize i najbolje preporuke za vaše vozilo. Imamo iskusne majstore na raspolaganju koji već na prvi pogled ili na osnovu par rečenica mogu da zaključe koji deo turbine je oštećen, koliko će da košta popravka i koliko će trajati. Iskoristite neku od ovih online načina komunikacije sa nama i prvenstveno uštedite vreme koje biste potrošili lutajući od majstora do majstora koji možda ne bi bili u mogućnosti da vam reše problem sa turbinom.

Online provera cene turbo servisa

Kod uštede novca najvažnije je planiranje troškova. Popravke automobila nekad budu iznenadne tako da po pravu prioriteta postanu neplanirani trošak tog meseca. Međutim, redovni servisi ili preventivan odlazak kod majstora mogu itekako da se isplaniraju. Čak i kada uočite neki od simptoma kvara na turbini, možete sprečiti veće kvarove i troškove tako što ćete odmah zakazati turbo servis. Radi što boljeg planiranja vaših troškova, Turbo servis Božec vam nudi besplatnu proveru cene turbo servisa za vaše vozilo. I to sve online! Pošaljite nam podatke o modelu i godištu automobila, kao i kubikažu motora i dobićete koliko će vas koštati celokupan turbo servis za to vozilo. Lakše ćete isplanirati svoje troškove i znaćete kad dolazite kod nas koliko novca treba da ponesete.

Turbo servis „na daljinu“

Kada iskoristite sve ove online pogodnosti, preostaje vam samo da dođete u turbo servis na remont turbine. Međutim, šta ako niste u mogućnosti da dođete do Čačka ili vam auto nije u voznom stanju? I za to smo smislili rešenje koje ide u vašu korist i koje vam štedi vreme. Pošaljite nam turbinu poštom! Idite do prvog majstora u vašem gradu i demontiranu turbinu pošaljite brzom poštom ili kurirskom službom na adresu – Bulevar oslobodilaca Čačka 100, 32000 Čačak. Po prijemu turbokompresora, kada se defektažom utvrdi šta je uzrok kvara, stupamo u kontakt sa vama, obaveštavamo vas o proceduri i ako se saglasite, vršimo kompletan remont turbine. Nekad se remont turbine vrši istog dana kada se turbina primi u servis. Popravljena turbina vam se šalje poštom na naznačenu adresu sa uputstvom za montažu za vašeg majstora i garancijom od 12 meseci za vas. Ovakav sistem turbo servisa vam maksimalno štedi vreme i što je najvažnije dobijate kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

Kako vam se čini ovakva turbo servis usluga? Da li ste imali slična iskustva sa ostalim turbo servisima i šta biste nam predložili za unapređenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *